Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سابق بهره برداری منطقه ویژه اقتصادی گرمسار گفت: دخالت های سیاسی، انگیزه های سرمایه گذاری را در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار کاهش داده است.

جواد رشمه ای در گفت وگو با ایسنا افزود: برخی از مقامات شهرستان در پی برکناری و  جابجایی مدیر عامل و ترکیب هیات مدیره منطقه اقتصادی گرمسار بوده و این امر باعث کاهش انگیزه های مدیریتی و تنزل قابل ملاحظه  میزان استقبال از روند  سرمایه گذاری در این منطقه در مقایسه با  مدت مشابه با سال گذشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با شروع کار منطقه ویژه اقتصادی،  زیر ساختارهای مناسبی در این منطقه طی چند سال  گذشته ایجاد شد که می توان گفت در کشور بی نظیر بوده است. اختصاص شش میلیون متر مکعب  آب از سد نمرود یکی از ویژگی های اصلی این منطقه در مقایسه با سایر مناطق ویژه اقتصادی و سایر شهرک های صنعتی مستقر در اطراف تهران محسوب می شود.
او خاطرنشان کرد: نزدیکی این منطقه به تهران به عنوان یک بازار هدف بزرگ برای سرمایه گذاران و قرار گرفتن در کریدور شرق و غرب و جاده تهران - مشهد و آزاده راه حرم تا حرم و عبور خط راه آهن سراسری  از میان این منطقه و قرار گرفتن ایستگاه قطار حومه ای  تهران - گرمسار با خط مستقل، موجب شده که جذابیت های فراوانی برای  سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در  این منطقه، ایجاد شود. اما متاسفانه  اطلاع رسانی دقیقی  از ظرفیت ها پتانسیل های  این منطقه برای جذب سرمایه گذاران در سراسر کشور،  انجام نشده است و می طلبد در این خصوص، اطلاع رسانی سراسری در باره مزایای سرمایه گذاری در این منطقه صورت گیرد.
رشمه ای افزود: موضوعات مطرح شده از سوی برخی از مسئولان  درخصوص اخذ مجوز برای بندر خشک برای منطقه کمکی به توسعه منطقه نمی کند.

وی گفت: با توجه به قانون مناطق آزاد و مناطق ویژه اقتصادی، این مناطق به  خودی  به خود امکان بارانداز کالا را دارند؛ حتی اختیاراتی فراتر از آنچه که بندر خشک دارد و اینکه  نیاز باشد  برای استفاده از مزایای بندر خشک بخواهیم  دوباره مجوزی  جداگانه از وزارت  راه  وشهرسازی بگیریم به نظر بنده نیاز نیست.
به گفته او منطقه ویژه اقتصادی گرمسار براساس قانون  ویژه مناطق اقتصادی  اداره  می شود که در آن قانون دست اداره کنندگان این مناطق باز است و می توانند  برای جذب سرمایه گذاران امتیازات ویژه ای  قائل شوند؛ لذا موضوعاتی مانندایجاد بندر خشک و سایر موضوعات دیگر که در خصوص منطقه ویژه اقتصادی گرمسار مطرح می شود، کمکی به توسعه منطقه نخواهد کرد و مسئولان این منطقه باید تمام تلاش خودرا انجام دهند تا هرچه سریعتر   طرح جامع این منطقه که به تصویب شورایعالی مناطق ویژه اقتصادی رسیده، را به مرحله اجرا بگذارند و برای توسعه زیر ساختاها اقدام کرده و مسئولان استان نیز کوشش کنند که این منطقه به جایگاه واقعی خود برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی گرمسار سرمايه گذاري منطقه ویژه اقتصادی گرمسار سرمایه گذاری سرمایه گذاران بندر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۶۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری‌جهرمی: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هم حجم تجاری ماه فروردین به نسبت سال‌های گذشته افزایش یافته است و هم تراز مثبت شده است. امیدواریم این امر مصداق «سالی که نکوست از بهارش پیداست» باشد و بتوانیم امسال را با منابع ارزی خوب جلو ببریم.

بیشتر بخوانید: بهادری‌جهرمی: دولت برنامه‌ای برای واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس ندارد

وی افزود: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است و با کسی شوخی ندارد. اگر بانک‌ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیم گیری لازم اتخاذ می‌شود.

سخنگوی دولت در ادامه‌ سخنان خود درباره برخی اظهارنظرها پیرامون عملکرد دولت سیزدهم بیان کرد: در دوره‌ای مشق اقتصادی ما به دست نگاه‌ها و چهره‌های سیاسی بود که با توجه به سوابق سیاسی‌شان برای کشور تصمیمات اقتصادی می‌گرفتند و نتیجه عملکردشان روشن بود.

وی ادامه داد: نتیجه این عملکردها نرخ رشد 42 درصدی نقدینگی بود که در ابتدای دولت سیزدهم تحویل شد. وقتی همان چهره‌های سیاسی می‌بینند مدیریت اقتصادی دولت سیزدهم موفق شده و توانسته نرخ رشد نقدینگی 42 درصدی را به 23 درصد کاهش دهد، طبیعی است که آن چهره‌های سیاسی برای اینکه عملکردشان با عملکرد مدیران اقتصادی روز مقایسه نشود دست به فضاسازی در رسانه بزنند.

بهادری عنوان کرد: نگاه دولت در مسائل اقتصادی مشابه آن عزیزان، سیاسی نیست. آن چهره‌های سیاسی بدانند برای اینکه بهتر دیده شوند راه‌های دیگری وجود دارد. امیدواریم با نگاه اقتصادی، مشکلات به ارث رسیده نظیر تورم‌های بالا، رکود اقتصادی بالا، نرخ رشد نقدینگی بالا و نرخ بیکاری بالا که الحمدالله همه در مسیر درمان قرار گرفته را با سرعت بیشتری درمان کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229919 برچسب‌ها علی بهادری جهرمی

دیگر خبرها

  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • بهادری‌جهرمی: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است
  • سخنگوی دولت : در دوره‌ای مشق اقتصادی ما دست چهره‌های سیاسی بود / نگاه دولت در مسائل اقتصادی، اقتصادی است و مشابه آن عزیزان سیاسی نیست
  • نگاه دولت به مسائل اقتصادی تخصصی است نه سیاسی
  • نگاه دولت به مسائل اقتصادی صرفا تخصصی است نه سیاسی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید